Hi there,

Mijn naam is Wendy:  Dilbekenaar,  globetrotter en foodie.  Na jaren wonen en werken in het buitenland,  keerde ik terug naar België met een hele rugzak vol recepten, smaken en keukenwijsheid.  Het was het resultaat van mijn passie voor eten, proeven en cultureel/culinair ontdekken.  Passant, klant, familie of vriend, allemaal drukten ze hun stempel op mijn smaakpalet tijdens mijn verblijf over de grens.

 

Vandaag ga ik elke dag voluit in mijn job als customer service manager.  Maar het is in mijn keuken dat ik mezelf terug vind en borrel van levenslust.  En dat uit zich vaak in heerlijk gezonde en smaakvolle gerechten met invloeden uit de wereldkeuken én het Pajottenland!  Voor mij en mijn gezin.  Voor vrienden en familie.  Voor iedereen die proeven wil!

Hoe ontstond Soepboetiek?  Mijn liefde voor koken was een hoofdingrediënt in alles wat ik maakte, maar dat ingrediënt kon je niet vinden in mijn desserts.  Koekjes bakken, voor moederdag bijvoorbeeld, was dan ook geen topidee.  Een wijze vriendin, merkte op:  'Als je dat niet graag maakt, waarom doe je het dan?!  Maak dan soep; dat maak je graag!'  Et voilà.  Een zaadje werd geplant.  Een covid-lockdown deed het kiemen.  En Soepboetiek werd een feit.

 

Heerlijke, hartige en GEZONDE soepen, boordevol smaak en liefde.  Dát wil ik maken.  En liefst wil ik ze delen met zo veel mogelijk mensen.  Met jullie, drukbezette mama's en papa's, kids, opa's en oma's, sexy singles, bewuste eters  en bezige bijen op het werk.  Zodat de smaken van onze wereld ook jullie hart verwarmen...